Sinterklaas in Berkel-Enschot!

 

Zondag 19 november is het zover en komt Sinterklaas weer naar Berkel-Enschot. Wat zijn wij blij dat de Sint en Pieten met alle cadeautjes en pepernoten weer in ons dorp zullen aankomen.

Zij zullen om 11.00 u vertrekken vanaf de Gen Eisenhouwerweg richting de Raadhuisstraat om naar Ons Koningsoord te gaan.

In ons Koningsoord zijn vanaf 14.00 u in 4 rondes diverse activiteiten voor de kinderen. Bij binnenkomst krijgen de kinderen een activiteitenkaart, hiermee kunnen ze naar bijv. het knutselen, voorlezen, Pietendisco of de Pietengym. Sinterklaas is ook aanwezig natuurlijk en gaat graag met iedereen op de foto. De starttijden zijn 14.00 – 14.30 – 15.00 – 15.30 uur, na een uurtje mag je dan weer plaatsmaken voor de volgende kinderen.  De ouders kunnen tegen inleveren van het oranje entreekaartje een kopje koffie of thee krijgen in de Foyer.

 

Helaas zijn er geen kaarten meer beschikbaar voor het middagprogramma.

 

Bezoek je het Sinterklaasfeest in Ons Koningsoord en heb je een voedselallergie/intolerantie, dan kun je dit doorgeven via info@jeugdwerkberkelenschot.nl en gaan wij hier proberen rekening mee te houden.

Pepernootgroeten van het Sinterklaasteam,

Freek, Petra, Gijs, Malou en Monique