Paaseieren wandeltocht in Berkel-Enschot !

Hallo allemaal,

Over een aantal weken is het alweer Pasen ! Daar horen natuurlijk Paaseieren bij. We hadden heel graag met jullie weer naar de Pierenberg gegaan om deze te gaan zoeken maar dat is helaas nog niet mogelijk door de regels die nu gelden om Corona te bestrijden.

Maar…..we willen toch kijken of we iets gezelligs in het dorp kunnen brengen. In navolging van de beren en gluurpieten wandelingen zouden we het geweldig vinden als we dit nu doen met Paaseieren voor de raam. Wat is nou leuker om lekker te wandelen en elkaars creaties te bekijken ? En 10 hele mooie geknutselde Paaseieren worden beloond met een Paaslekkernij. Je hoeft geen lid te zijn of je van te voren in te schrijven, iedereen mag natuurlijk meedoen.

Meerdere kinderen in huis, dan mogen er natuurlijk ook meerdere Paaseieren voor de raam. Net voor Pasen zullen onze Paashazen een rondje door het dorp maken om de mooie eieren te bekijken. Heb je een Paaslekkernij gewonnen, dan vind je een briefje in je brievenbus waar op staat waar je deze op zaterdag 3 april  kunt gaan halen.

Dus, knutsel een gezellig Paasei en zet deze zo snel mogelijk voor je raam zodat wandelaars het kunnen zien als ze langskomen. Meldt even onder het originele bericht op onze Facebookpagina waar de eieren te vinden zijn in het dorp dan weet men waar gewandeld kan worden om de Paaseieren te bekijken. Heb je geen Facebook of lukt dit niet, je mag het ook altijd doormail naar info@jeugdwerkberkelenschot.nl dan zetten wij het erop voor je.

En als je dan een mooi ei hebt geknutseld en voor je raam gehangen hoop je natuurlijk dat je één van onze paaslekkernijen wint. Maar die moet je dan ook wel op mogen eten ! Heb je dus een voedselallergie, geef het ons even door op info@jeugdwerkberkelenschot.nl  Dit voorkomt eventuele teleurstellingen 😉.

Veel knutsel en wandelplezier !

Het Paasteam

Corina en Monique

Stichting Jeugdwerk Berkel-Enschot