Zaterdag 8 april gaan we weer Paaseieren zoeken in de Pierenberg met Stichting Jeugdwerk Berkel-Enschot !!

Hallo allemaal,

Paas zaterdag is het weer zover en gaan we heel veel paaseieren zoeken en wat spelletjes spelen in de Pierenberg samen met de Paashazen.

Er zijn 3 starttijden : 10.00 u – 11.30 uur en 13.30 uur. Er wordt een kwartier voor starttijd verzameld op de zandpad ongeveer halverwege de Pierenberg bij de open zandvlakte aan de rechterkant. Let op, met de auto moet je nog een stukje lopen naar het verzamelpunt, de auto kun je aan het begin van de Pierenberg parkeren. (Hoevenseweg/Sparrendreef Heukelom) Met de fiets kun je uiteraard naar het verzamelpunt fietsen en daar je fiets stallen.

Kosten zijn € 3 per kaartje en deze zijn vanaf 15 maart t/m 7 april te koop bij Qielly Kids Fashion op Koningsoord en bij Schoenmakerij Joep van den Berg in de St Willibrordstraat.  Alleen kinderen kopen een kaartje, onder 1 jaar hoef je geen kaartje te kopen of je moet de traktatie graag willen ontvangen voor je kind. De kaartjes moeten contant betaald worden, het liefst een beetje gepast. Het paaseieren zoeken is bedoeld voor kinderen tot 9 jaar. Als er op zaterdag 8 april nog kaartjes beschikbaar zijn zullen deze op locatie verkocht worden voor € 4. (ook contant en gepast) We zullen je hiervan via onze social media en website van op de hoogte houden.

Laat het ons even weten als je kind een voedselallergie heeft dan gaan wij ons best doen om daar rekening mee te houden bij de traktatie. Mail naar info@jeugdwerkberkelenschot.nl

Wij hebben er alweer zin in !

Het Paasteam

Corina en Monique

Stichting Jeugdwerk Berkel-Enschot