Lijkt het jou leuk om in de zomervakantie niet alleen maar vakantie te vieren, maar ook bezig en betrokken te zijn in Berkel-Enschot? Lijkt het je leuk twee dagen samen met andere jongeren een groepje kinderen te begeleiden bij allerlei leuke spellen?

Geef je dan snel op!

Stichting Jeugdwerk Berkel-Enschot organiseert kindervakantieweek dit jaar maandag 23 en dinsdag 24 augustus. In verband met de Coronamaatregelen zal het nog wat anders zijn dan je misschien van ons gewend bent. In plaats van vijf dagen hebben we dit jaar twee dagen georganiseerd. Het aantal deelnemende kinderen zal afhankelijk zijn van de op dat moment geldende maatregelen. We stemmen hier het aantal leiding op af.

Wat is KVW?
Kindervakantiewerk is opgesplitst in onderbouw en bovenbouw. Bij KVW OnderBouw doen kinderen mee van 4 t/m 8 jaar. Als je mee doet als leiding aan KVW OnderBouw zorgen we er niet alleen samen met jou voor dat de kinderen een paar super leuke dagen hebben, maar dat ook onze leiding het naar hun zin heeft.

Wat verwachten van jou als leiding?
– Om leiding te kunnen zijn bij KVW OB moet je minimaal 13 jaar oud zijn;
– Moet je minimaal één jaar op het voortgezet onderwijs hebben gezeten;
– Beschikbaarheid op 23 en 24 augustus, minimaal tussen 08:30 uur en 16:00 uur. Mocht je interesse hebben, dan kan je op het aanmeldformulier aangeven dat je mee wilt helpen met op- en afbouwen. Hier neemt de coördinatie dan nog contact met je over op.
– Je moet het leuk vinden om samen met nog twee of drie andere vrijwilligers een groep kinderen de hele week te begeleiden;
– Je hebt een positieve houding naar de kinderen toe, maar je weet wel jouw grenzen aan te geven;
– Het plezier van de kinderen staat voorop; actieve deelname aan het programma en het enthousiasmeren van de kinderen is dus belangrijk.

Wat mag jij van ons verwachten?
– Je staat er niet alleen voor. Samen met twee of drie anderen begeleid je een groepje. Eén van hen zal de hoofdleiding zijn, zij hebben meerdere jaren ervaring en kunnen je eventueel helpen of ondersteunen waar nodig;
– Begeleiding bij je rol als leiding;
– Leiding zijn kost je niets, je moet alleen je eigen lunch meenemen;
– Mogelijkheid om je maatschappelijke stage uit te voeren;
– Een paar dagen vol gezelligheid, lol, maar met vooral veel plezier met en voor de kinderen!

Ga jij ons helpen om ook deze Mini-KVW tot een succes te maken?
De inschrijving voor de leiding is inmiddels geopend. Hoewel het dit jaar nog even anders zal zijn dan andere jaren, hopen we weer op een fantastische opkomst. Inschrijven kan via het online inschrijfformulier. Leiding hoeft niet afkomstig te zijn uit Berkel-Enschot, dus iedereen is welkom!

Als je nog vragen hebt, stuur dan even een mail naar kvwob@jeugdwerkberkelenschot.nl, dan proberen we deze zo snel mogelijk te beantwoorden.