update mini KVW ivm de hitte

Hallo allemaal,

Wat wordt het heet tijdens mini KVW !

 

Hopelijk begrijpen jullie dat we hier ons programma op aan moeten passen.

De dagen worden dan ook ingekort naar een eindtijd van 14.00 uur, dan kunnen

jullie op het heetst van de dag thuis onder de sproeier of in een zwembadje.

De starttijden die op jullie entreebewijzen staan blijven hetzelfde.

 

Verder vinden we nog een paar dingen erg belangrijk om deze dagen goed door te komen in de zon.

* leg de avond van tevoren een flesje water in de vriezer en neem dit mee, zo heb je lekker koud drinken en kun je het bij ons altijd bijvullen. Wij zorgen dat er steeds voldoende fris drinken is. En zelfs een ijsje.

*trek het liefst een shirt aan met mouwtjes tegen het verbranden door de zon.

*een pet op je bolletje is ook aan te raden.

*neem zonnebrandcrème mee, wij lassen pauzes in om te smeren. (zet je naam erop)

*sokken aan/meenemen voor het spelen op de kussens

 

Op het grote voetbalveld is van nature geen schaduw, we gaan hier wel plekken creëren. Bij de kantine is wel schaduw en daar zullen we o.a. eten en drinken.

 

MINI KVW

Na de laatste versoepelingen rondom het Corona virus hebben wij besloten dat wij toch niet helemaal zonder KinderVakantieWerk kunnen. Jullie vast ook niet.

Op maandag 10 en dinsdag 11 augustus organiseren we daarom een mini KVW voor kinderen in de basisschoolleeftijd van Berkel-Enschot. Helaas zijn we wel gebonden aan de regels, zo mogen er maar 250 deelnemers bijeenkomen waaronder natuurlijk ook de nodige begeleiders.

De dagen zullen er ook niet helemaal hetzelfde uitzien als bij onze normale KVW. Zo maken we geen groepjes, iedereen mag vrij spelen en lopen onze begeleiders rond om mee te spelen/mee te helpen. We hebben van alles voor jullie in petto. Wat dacht je van onze grote stormbaan en springkussen, diverse leuke spellen maar je kunt ook op je gemak even gaan knutselen bijvoorbeeld.

We starten tussen 9.30 en 10.00 uur bij voetbalvereniging Jong Brabant, Berkelseweg 14 en stoppen deze twee dagen om 16.00 uur. (uitzonderingen als het weer extreme vormen aanneemt, houd hiervoor onze website en facebookpagina in de gaten). Er zal een groep om 9.30 uur starten en een groep om 9.45 uur om zo de drukte hopelijk wat minder te maken bij de ingang. Boven 18 jaar moeten we tenslotte onderling  1.5 meter afstand houden van elkaar. Het is dan ook een 1 richting systeem, de uitgang zal op een andere plaats zijn dan de ingang. Dit zal duidelijk worden door de pijlen die we aanbrengen. En hoe gezellig wij het ook vinden om jullie ouders te zien en te ontmoeten willen wij hen toch vragen om jullie bij ons af te geven en daarna meteen weer door te gaan.

Inschrijven kan vanaf nu op onze website www.jeugdwerkberkelenschot.nl . Je kunt per dag inschrijven. Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden. Je neemt je eigen lunch mee en voor wat drinken en een snoepje zorgen wij zoals gewoonlijk. Als je bent ingeschreven ontvang je van ons een bevestiging met een “toegangskaartje” , vergeet deze niet mee te brengen naar het mini KVW.

Kinderen en jongeren onder 18 jaar mogen zonder afstand te houden van elkaar spelen en sporten, dat is fijn. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven bovendien ook geen 1.5 meter afstand te houden tot volwassenen. Onze 13 tot 18 jarige begeleiders hoeven ook onderling geen afstand te houden maar wel tot andere volwassenen.  Onze begeleiders ouder dan 18 jaar zullen een polsbandje dragen zodat ze te herkennen zijn en dan begrijp je waarom ze afstand van elkaar houden. De sanitaire voorzieningen  zullen uiteraard extra worden schoongemaakt en er is een mogelijkheid om je handen te wassen, schoon te maken. Bij het uitdelen van eten en drinken houden wij er rekening mee dat dit gebeurd volgens de richtlijnen van het RIVM. We weten dat het allemaal ingewikkeld is maar wij hopen dat jullie ouders jullie op de hoogte brengen van onze regels tijdens de twee dagen.

Ondertussen kun je op winkelcentrum Koningsoord nog speuren naar letters die je gaan vertellen wie er niet is betoverd door de toverspreuk en je kunt nog altijd meedoen aan de Kidsquiz. Kijk even verder op onze website en facebookpagina en doe gezellig met ons mee.

Groeten en we hopen jullie 10 en/of 11 aug te zien

VBG KVW BB

Nagenieten van BE-BRAAF