Halloween 2022

Let op: alle kaarten voor Halloween 2022 zijn uitverkocht. Er kunnen geen kaarten meer besteld worden!
We zijn blij dat er zoveel interesse is voor alle Halloweentochten! Om het voor iedereen leuk te houden en lange wachttijden/uitloop te voorkomen moeten we een maximum aantal deelnemers per tocht hanteren. Door het grote aantal aanmeldingen is voor alle tochten het maximum aantal deelnemers bereikt en kunnen er dus geen kaarten meer besteld worden. Gezien de voorbereidingen en het afbouwen/opruimen is het helaas ook niet mogelijk om extra tochten in te plannen.

Zaterdag 29 oktober is het weer zover! We gaan weer wandelen en griezelen tijdens de Halloweentocht. De tocht wordt ook dit jaar weer in samenwerking met Scouting Berkel-Enschot georganiseerd.

Dit spannende feestje is dit jaar in een nieuw, eng jasje gestoken. Voor de kinderhalloweentocht zijn er 3 starttijden. De wandeltocht heeft tijdvensters van 18:15-18:45, 18:45-19:15 of van 19:15-19:45. Tijdens de wandeltocht is er veel griezeligs te zien voor kinderen van alle leeftijden. 🎃☠️🧙‍♂️🧛‍♂️👻 Onze inmiddels beroemde griezelige voorwerpen hangen, liggen en staan weer verstopt langs een gedeelte van de route. Kun jij ze allemaal vinden? Dan win je misschien wel een prijs!

Voor de spannende griezeltocht voor de wat oudere kinderen zijn er 2 starttijden: 20:15u en 20:30u. Deze griezeltocht is geschikt voor kinderen vanaf +/- 9 jaar en de tocht wordt gelopen in groepjes, begeleid door een van onze vrijwilligers. Durf jij het aan?! (Natuurlijk mogen ouders ook meelopen, als ze dat durven..)

Voor beide tochten starten we vanaf de trimbaan via de parkeerplaats bij Jong Brabant aan de Berkelseweg.

 

Kaartverkoop

Alle kaarten zijn inmiddels uitverkocht. Er kunnen geen kaarten meer gekocht worden. Let op: u ontvangt na bestelling geen automatische bevestiging van de aanmelding per mail. De kaarten ontvangt u voor aanvang van de activiteit via de mail. Voor vragen kun je ons mailen op halloween@jeugdwerkberkelenschot.nl.