Halloween 2022

We gaan binnenkort starten met de voorbereidingen. Houd deze pagina in de gaten voor de datum en inschrijvingen.
Tot die tijd hieronder het verslag van afgelopen jaar:

Halloween 2021 was een regenachtig succes…

De griezel- en spooktochten mochten dit jaar eindelijk weer doorgaan! Alle tochten waren helemaal uitverkocht en we waren enthousiast dat we weer een activiteit mochten organiseren. Helaas zat deze editie het weer niet helemaal mee, maar we waren heel blij met onze ‘nieuwe’ locatie.

Afgelopen zaterdag 30 oktober was het Halloween in Berkel-Enschot. En wat was het schrikken van dat regenachtige weer! Helaas hadden de spoken regen laten komen om alle monsters weg te jagen, maar de echte durfals waren niet weg te slaan bij de trimbaan bij Jong Brabant. De marshmallows en de warme chocolademelk kwamen als geroepen met het koude weer. Bij het kampvuur konden we gelukkig allemaal opwarmen, met dank aan De Kleine Wereld. Ondanks de natte modderpoelen hebben we genoten van enge verhalen, kleurige lampjes en een freak show met veel rook. De enge clowns, heksen en begrafenisondernemers lieten iedereen de stuipen op het lijf jagen, sommige haalden het einde helaas niet. Wie weet durf je het volgend jaar wel?🎃🕷👻
In samenwerking met Scouting Berkel-Enschot is deze tocht tot stand gekomen, dankjewel allemaal voor de spannende acts!
Verder bedanken we graag Dorpsraad Berkel-Enschot voor de kleurrijke lampjes die ons het licht lieten zien in deze donkere tocht. Zonder hulp van onze vrijwilligers had deze tocht er heel kaal en ongezellig uitgezien, dus dankjewel iedereen voor jullie hulp! Hopelijk tot volgend jaar!