Halloween 2023

Zaterdag 28 oktober 2023 is het weer zover! We gaan weer wandelen en griezelen tijdens de Halloweentocht. De tochten worden ook dit jaar weer in samenwerking met Scouting Berkel-Enschot georganiseerd. We starten net als vorig jaar weer vanaf de parkeerplaats bij Jong Brabant; de route loopt over de trimbaan rondom de voetbalvelden.

Er zijn twee verschillende tochten: de Halloween-/kindertocht en de Spooktocht. De Halloweentocht is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen moeten deze tocht onder begeleiding van een volwassene lopen. Per tijdvak is er plek voor maximaal 100 deelnemers (kinderen en volwassenen totaal).
De Spooktocht is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar oud. Kinderen mogen deze lopen zonder aanwezigheid van een volwassene, maar natuurlijk mogen volwassenen ook gewoon mee (als ze durven). We vragen ouders wel mee te komen naar het terrein en te blijven wachten op de kinderen, zodat ze altijd in de buurt zijn mocht er iets aan de hand zijn. Voor de Spooktocht is per tijdvak plek voor maximaal 50 deelnemers.
In verband met de grote hoeveelheid aanmeldingen vorig jaar, hebben we extra tochten toegevoegd dit jaar, om zoveel mogelijk mensen deel te kunnen laten nemen.

Dit jaar zijn er kaarten beschikbaar voor de volgende tijdvakken:
Kinder-/Halloweentocht
17:30 – 17:45 uur
17:45 – 18:00 uur
18:00 – 18:15 uur
18:15 – 18:30 uur
18:30 – 18:45 uur
18:45 – 19:00 uur

Spooktocht
20:00 – 20:10 uur
20:10 – 20:20 uur
20:20 – 20:30 uur
20:30 – 20:40 uur
20:40 – 20:50 uur

Kaartverkoop

De kaartverkoop start op 1 oktober via deze website. Kaarten kosten €3,50 per deelnemer. Iets te drinken en iets lekkers zijn hierbij inbegrepen. Kaarten kunnen alleen online gekocht worden. Per tocht/tijdvak is er een maximum aantal deelnemers, in verband met de tijd van het lopen en voorbereiding op het volgende tijdvak. Wees er daarom snel bij, want vol = vol. Je koopt kaarten voor het totaal aantal personen dat mee loopt, dus voor zowel kinderen als volwassenen.

Vrijwilligers
We kunnen deze tochten niet organiseren zonder onze vrijwilligers. Voor deze dag zoeken we vrijwilligers die ons helpen met het opbouwen/afbreken van de tocht, maar ook vrijwilligers die in de tocht als schrikfiguur of bij een post willen staan. Je kan je aanmelden als vrijwilliger via het inschrijfformulier op deze website. Mocht je niet de hele dag kunnen helpen, maar wel iets kunnen en willen betekenen, stuur ons dan even een mail via halloween@jeugdwerkberkelenschot.nl.

Hopelijk zien we je 28 oktober!

Vrijwilligers
We kunnen deze tochten niet organiseren zonder onze vrijwilligers. Voor deze dag zoeken we vrijwilligers die ons helpen met het opbouwen/afbreken van de tocht, maar ook vrijwilligers die in de tocht als schrikfiguur of bij een spel willen staan.
Geef je op als vrijwilliger via het inschrijfformulier.

 

Voor vragen kun je ons mailen op halloween@jeugdwerkberkelenschot.nl.