Zondag 18 november is het weer zover en zullen Sinterklaas en zijn Pietenbende hun intocht weer maken door de straten van Berkel-Enschot.

Zij vertrekken om 11.30 uur vanaf Boerderij Denissen, via de Generaal Eisenhouwerweg en de Raadhuisstraat om te eindigen in Koningsoord.

Om 13.30 uur gaat de eerste voorstelling van start bij De Schalm, om 14.45 uur de tweede en om 16.00 uur de derde en laatste voorstelling.

Kaarten voor de voorstellingen zijn t/m 16-11-2018 te verkrijgen bij Qëlly Kids Fashion en Schoenmakerij Joep van den Berg. Kaarten kosten € 3 per persoon, voor de kinderen is er na de voorstelling wat lekkers en voor de ouders een kopje koffie of thee beneden in de foyer van de Schalm. Mochten er zondag 18 nov nog kaarten over zijn dan kunt u deze kopen bij de ingang van de zaal a € 4 per persoon. Wij zullen u via deze website en onze Facebookpagina informeren of er nog kaarten beschikbaar zijn die zondag.

Mocht u naar de voorstelling komen met u kind met een speciaal dieet, zoals bijv. glutenvrij, mail dit even door naar info@jeugdwerkberkelenschot.nl en wij gaan ons best doen om aangepaste lekkernijen voor uw kind te regelen.

Er zijn voor iedere voorstelling een beperkt aantal kaarten, dit i.v.m. de capaciteit van de zaal.

ER ZIJN VOOR SHOW 3 NOG KAARTEN TE KOOP BIJ DE SCHALM IN ONS KONINGSOORD.

Na de voorstellingen is het mogelijk om uw kinderen met Sinterklaas op de foto te zetten, zij zitten dan voor u klaar beneden in de foyer.

Wij zien u graag langs de route om de Sint te begroeten en later in De Schalm om te genieten van de Rommelpiet.

Veel pepernotengroetjes van het Sinterklaasteam.
Lisa, Malou, Tom, Freek en Monique