Lijkt het jou leuk om in de zomervakantie niet alleen maar vakantie te vieren, maar ook bezig en betrokken te zijn in Berkel-Enschot? Lijkt het je leuk om een hele week samen met andere jongeren een groepje kinderen te begeleiden bij allerlei leuke spellen?
Geef je dan snel op!

Stichting Jeugdwerk Berkel-Enschot organiseert kindervakantieweek dit jaar van maandag 10 tot en met vrijdag 14 augustus. Kindervakantiewerk is opgesplitst in onderbouw en bovenbouw. Bij KVW OnderBouw doen kinderen mee van 4 t/m 8 jaar. Als je mee doet als leiding aan KVW OnderBouw zorgen we er niet alleen samen met jou voor dat de kinderen een superleuke week hebben, maar ook jij gaat een geweldige week tegemoet.

Wat vewachten van jou als leiding?
– Om leiding te kunnen zijn bij KVW OB moet je minimaal 13 jaar oud zijn;
– Moet je minimaal één jaar op het voortgezet onderwijs hebben gezeten;
– Beschikbaarheid van 10 t/m 14 augustus, minimaal tussen 08:30 uur en 16:00 uur, maar houd ook rekening met het weekend (met name zaterdag) hieraan voorafgaand voor de leidingintroductie, het gezamenlijk opruimen op vrijdag en het weekend (zaterdag) na afloop voor de bedankavond voor alle vrijwilligers;
– Je moet het leuk vinden om samen met nog twee of drie andere vrijwilligers een groep kinderen de hele week te begeleiden;
– Je hebt een positieve houding naar de kinderen toe, maar je weet wel jouw grenzen aan te geven;
– Het plezier van de kinderen staat voorop; actieve deelname aan het programma en het enthousiasmeren van de kinderen is dus belangrijk.

Wat mag jij van ons verwachten?
– Je staat er niet alleen voor. Samen met twee of drie anderen begeleid je een groepje. Eén van hen zal de hoofdleiding zijn, zij hebben meerdere jaren ervaring en kunnen je eventueel helpen of ondersteunen waar nodig;
– Begeleiding bij je rol als leiding;
– Leiding zijn kost je niets, je moet alleen je eigen lunch meenemen;
– Mogelijkheid om je maatschappelijke stage uit te voeren;
– Een fantastische week vol gezelligheid, lol, maar met vooral veel plezier met en voor de kinderen!

Ga jij ons helpen om deze week tot een succes te maken?
In maart 2020 start de inschrijving voor de leiding. We hopen op weer een fantastische opkomst. Inschrijven kan dan via het online inschrijfformulier. Leiding hoeft niet afkomstig te zijn uit Berkel-Enschot, dus iedereen is welkom!

Als je nog vragen hebt, stuur dan even een mail naar kvwob@jeugdwerkberkelenschot.nl, dan proberen we deze zo snel mogelijk te beantwoorden.