Helaas zit de week er weer op… Alles is weer opgeruimd en staat weer op zijn plek.
Nou ja, alles… Er zijn toch nog wat spullen en kleren van kinderen achtergebleven. Op onze Facebookpagina staan foto’s waarop de gevonden voorwerpen van de onder- en bovenbouw zijn uitgesteld. Mocht je toch nog iets vergeten of kwijtgeraakt zijn, stuur dan even een mail naar kvwob@jeugdwerkberkelenschot.nl, en we proberen het weer voor je terug te vinden. Als je iets van de foto herkend, is dat natuurlijk helemaal handig!

Wij hebben in ieder geval weer een fantastische week gehad, en dat was vooral te danken aan alle deelnemers, hun ouders, onze vrijwilligers en natuurlijk onze sponsoren. Hopelijk zien we jullie allemaal volgend jaar weer terug, of al eerder tijdens een van de andere activiteiten van Stichting Jeugdwerk Berkel-Enschot!

Wij rusten even uit, maar beginnen ook al snel weer met nieuwe ideeën voor KVW 2018. Komend jaar vindt  KinderVakantieWerk plaats van 6 tot en met 10 augustus 2018. Reserveer deze week alvast in je agenda, en houd deze website en de Facebookpagina van Stichting Jeugdwerk B-E in de gaten voor alle nieuwtjes en natuurlijk onze andere andere activiteiten.

Groetjes van de voorbereidingsgroep KVW Onderbouw