6 tot en met 10 augustus is het weer zo ver: Kindervakantiewerk 2018. Kijk jij er ook al zo naar uit? Wij in ieder geval wel!Vanaf nu kan je je inschrijven via de website of op een van de scholen in Berkel-Enschot. Kijk hier voor meer informatie over KVW 2018 en inschrijfmogelijkheden.

Er is door de voorbereidingsgroep al hard gewerkt de afgelopen periode. Het thema is bekend gemaakt, de voorbereidingen om weer een fantastisch programma voor jullie neer te zetten zijn in volle gang en de inschrijving voor leiding en kinderen is gestart.

Er gaat tijdens de KVW-week druk gezocht worden naar nieuw presentatietalent. Heb jij altijd al beroemd willen worden? Zorg dan dat je je snel inschrijft en verzekerd bent van deelname aan onze KVW-TV talentenjacht!

De komende tijd zul je ons vaker in het dorp zien, waar we zoveel mogelijk kinderen proberen te enthousiasmeren om mee te doen. Voor de meivakantie zullen we langs alle scholen gaan om de informatieboekjes uit te delen en na de meivakantie zal de inschrijving geopend worden. Houd deze website en de Facebookpagina van Stichting Jeugdwerk B-E dus goed in de gaten voor de laatste nieuwtjes, alle belangrijke data en natuurlijk onze andere andere activiteiten!

Groetjes van de voorbereidingsgroep KVW Onderbouw