Organisatie
Kinder Vakantie Werk is een 5-daagse week vol uitdagingen en leuke activiteiten voor uw kind. Het wordt jaarlijks georganiseerd door een aantal fanatieke vrijwilligers, deze groep wordt de voorbereidingsgroep genoemd. Deze zijn al vanaf september hard aan het werk om voor uw kind een leuke, maar zeker ook veilige week vol spellen te organiseren. Deze voorbereidingsgroep wordt gevormd door ongeveer 10 vrijwilligers die al een aantal jaar ervaring hebben in het meedraaien met Kinder Vakantie Werk. Deze groep wordt aangestuurd door drie coördinatoren met zowel medische, economische als pedagogische achtergronden.

De Leiding
Tijdens de Kinder Vakantie Werk zal uw kind worden geplaatst in een groepje van gemiddeld 10 tot 15 kinderen. Deze groepen zullen worden begeleid door 3 á 4 man leiding. Dit zijn vrijwilligers met een minimale leeftijd van 15 jaar. Elke groep valt echter onder de verantwoordelijkheid van een hoofdleiding. Deze hoofdleiding heeft minimaal 3 jaar KVW-ervaring en is minimaal 20 jaar. Ook de leden van de voorbereidingsgroep zijn allen leiding op een groepje. Dit zorgt er mede voor dat de activiteiten volgens plan verlopen en dat kinderen eventueel goed kunnen worden voorbereid op de te komen activiteiten.

Kosten
De kosten voor deze week zijn inclusief voldoende drinken en een lekker tussendoortje per dag. Ook zijn de kosten voor het avondeten op de woensdag en het ontbijt en lunch van donderdag hierbij inbegrepen.

Kosten per kind is het standaard bedrag van € 37,50 (na 1 juli 2017 zijn de kosten € 40,00)
(Ook wanneer u besluit uw zoon/dochter niet mee te laten doen aan de overnachting blijven de standaard kosten gelden)

Vragen?
Mocht u voorafgaand aan deze week vragen hebben, neemt u dan contact op via onze contact pagina.

Op het inschrijfformulier kunt u bijzonderheden van uw zoon/dochter aangeven. Indien nodig zal één van de coördinatoren dan contact met u opnemen. Tijdens dit contact kan om verduidelijking gevraagd worden of een afspraak gemaakt worden omtrent uw kind om zo goed mogelijk zorg te kunnen dragen voor uw kind.