Lijkt het jou leuk om 5 dagen lang een groepje gezellige, spontane, lieve kids te begeleiden bij allerlei toffe spellen.. ?
Dan ben je hier aan het goed adres.

Stichting Jeugdwerk Berkel-Enschot organiseert Kinder Vakantie Werk van maandag 6 augustus t/m vrijdag 10 augustus. Kindervakantiewerk is opgesplitst in onderbouw en bovenbouw. Aan KVW BovenBouw doen kinderen mee van 9 t/m 12 jaar. Als je mee doet als leiding aan KVW BovenBouw zorgen we er niet alleen samen met jou voor dat de kinderen een superleuke week hebben maar ook jij gaat een geweldige week tegemoet. Samen met andere leeftijdsgenoten begeleid je een groepje van ongeveer 10 tot 15 kinderen. Maar ook wanneer de dag voor de kinderen ten einde is, gaat de leiding nog even gezellig door. Wat denk je bijvoorbeeld van een gezellige maaltijd samen onder het genot van een gezellig muziekje en natuurlijk een geweldige sfeer. Samen kun je dan gezellig nakletsen over alle leuke belevenissen van die dag!

Wat we van jou als leiding verwachten:
– Om leiding te kunnen zijn voor KVW BovenBouw moet je minimaal 15 jaar oud zijn.
– Je moet het leuk vinden om samen met kinderen uitdagende spellen te doen.
– Je hebt een positieve houding naar kinderen toe, maar je weet je grenzen aan te geven.
– Het plezier van de kinderen staat voorop. (mobielgebruik en roken gebeurt dus in de pauzes)

Wat jij van ons kan verwachten:
– Je staat er niet alleen voor. Samen met twee of drie anderen begeleid je een groepje. Eén van hen zal de hoofdleiding zijn, zij hebben meerdere jaren ervaring en kunnen je eventueel helpen of ondersteunen waar nodig.
– Alle leiding wordt aangestuurd door de coördinatie. Bij hen kun je terecht met al je vragen!
– Stel dat je het even niet weet, dan zoekt de coördinatie samen met jou naar een oplossing.
– Mocht het leiding geven aan een groepje kinderen passen binnen één van de opdrachten vanuit je studie is het mogelijk om van de coördinatoren een verslag van jouw functioneren te ontvangen. (geef dit wel even tijdig aan)

Ga jij ons helpen om deze week tot een succes te maken?
Meld je dan nu aan als leiding voor KVW BovenBouw via het ONLINE INSCHRIJFFORMULIER

ZEGT HET VOORT!

Heb je nog vrienden of vriendinnen en lijkt het je leuk om sámen mee te doen aan deze week , zorg dan vooral dat hij/zij zich ook opgeeft. Bij het indelen van leiding kunnen we dan proberen jullie samen te plaatsen. Leiding hoeft niet afkomstig te zijn uit Berkel-Enschot dus neven, nichten, broers, zussen, vrienden, vriendinnen… Ze zijn allemaal welkom!