Natuurlijk hebben we elk jaar weer leiding nodig om de groepen kinderen te begeleiden tijdens deze toffe KVW-week. Lijkt het jou leuk om 5 dagen lang een groepje gezellige, spontane, lieve kids te begeleiden bij allerlei toffe spellen? Dan zit je hier goed!

Stichting Jeugdwerk Berkel-Enschot organiseert Kinder Vakantie Werk meestal in de 5eweek van de zomervakantie. KVW 2019 is van 5 t/m 9 augustus. KVW Berkel-Enschot is opgesplitst in onderbouw en bovenbouw. Aan KVW BovenBouw doen kinderen mee van 9 t/m 12 jaar. Als je mee doet als leiding aan KVW BovenBouw zorgen we er niet alleen samen met jou voor dat de kinderen een superleuke week hebben, maar ook jij gaat een geweldige week tegemoet. Samen met andere leeftijdsgenoten begeleid je een groepje van ongeveer 10 tot 15 kinderen. Wanneer de dag voor de kinderen ten einde is, gaat de leiding nog even gezellig door. De dag wordt meestal gezamenlijk afgesloten door samen wat te eten en een gezellig drankje te doen. Samen kun je dan gezellig nakletsen over alle leuke belevenissen van die dag!

Wat we van jou als leiding van KVW BovenBouw verwachten:

  • Je bent minimaal 15 jaar oud
  • Je vindt het leuk om samen met kinderen (en andere leiding) uitdagende en variërende spellen te doen
  • Je hebt een positieve houding naar kinderen toe, weet grenzen aan te geven, en weet kinderen te motiveren
  • Je weet plezier te maken met de kinderen. Het plezier van de kinderen staat ten alle tijden voorop!

Wat jij van ons kan verwachten:

  • Je staat er nooit alleen voor. Je begeleidt een groepje altijd met 2 of 3 anderen waarvan er minstens 1 meerdere jaren ervaring heeft met KVW.
  • De coördinatie staat altijd voor je klaar voor al je vragen en opmerkingen.
  • Ook de rest van de leiding en leden van de voorbereidingsgroep zijn altijd bereid mee te helpen naar oplossingen mocht je er even niet uitkomen of iets niet weten.
  • Het leiding geven aan een groepje kinderen past soms binnen één van de opdrachten vanuit je studie. In dat geval is het mogelijk om vanuit de coördinatie een verslag te ontvangen van jouw functioneren. Dit dien je wel tijdig aan te geven.

Ga jij ons helpen om deze week tot een succes te maken?

Meld je dan nu aan als leiding voor KVW BovenBouw via het ONLINE INSCHRIJFFORMULIER

Zegt het voort!

Heb je nog vrienden, vriendinnen, familie, buren, klasgenootjes of wie dan ook en lijkt het je leuk om sámen mee te doen aan deze week? Zorg dan vooral dat zij zich ook opgeven! Bij het indelen van leiding kunnen we dan proberen jullie samen te plaatsen. Leiding hoeft niet afkomstig te zijn uit Berkel-Enschot dus iedereen is welkom!