Organisatie

Kinder Vakantie Werk is een 5-daagse week vol uitdagingen en leuke activiteiten voor uw kind. Het wordt jaarlijks georganiseerd door een aantal fanatieke vrijwilligers: de voorbereidingsgroep. Deze zijn maanden van te voren al hard aan het werk om voor uw kind een leuke, gezellige, gave, maar zeker ook veilige week vol spellen te organiseren. Deze voorbereidingsgroep wordt gevormd door ongeveer 10 vrijwilligers die al een aantal jaar ervaring hebben in het meedraaien met Kinder Vakantie Werk. De groep wordt aangestuurd door vrijwilligers met coördinerende taken.

De Leiding

Tijdens Kinder Vakantie Werk zal uw kind worden geplaatst in een groepje van gemiddeld 10 tot 15 kinderen. Deze groepen zullen worden begeleid door 3 of 4 man leiding. Dit zijn vrijwilligers met een minimale leeftijd van 15 jaar. Van deze leiding is er 1 persoon de hoofdleiding. Deze vrijwilliger heeft al meerdere jaren ervaring bij KVW. Ook de meeste leden van de voorbereidingsgroep zijn leiding op een groepje. Dit zorgt er mede voor dat de activiteiten volgens plan verlopen en dat kinderen eventueel goed kunnen worden voorbereid op de te komen activiteiten.

Kosten

De kosten per kind voor de hele week bedragen het standaard bedrag van € 37,50 (na 1 juli zijn de kosten € 40,00). Deze kunt u veilig via iDeal of PayPal betalen als u uw kind inschrijft.

De kosten zijn inclusief voldoende drinken en een lekker tussendoortje per dag. Ook zijn de kosten voor het avondeten op de donderdag en het ontbijt en lunch van vrijdag hierbij inbegrepen. Als u besluit uw kind niet mee te laten doen aan de overnachting, blijven de standaard kosten gelden.

Vragen?

Mocht u voorafgaand aan deze week vragen hebben, neemt u dan contact op via onze contact pagina.

Op het inschrijfformulier kunt u eventuele bijzonderheden van uw kind aangeven. Indien gewenst zal één van de coördinatoren dan contact met u opnemen. Tijdens dit contact kan om verduidelijking gevraagd worden of een afspraak gemaakt worden omtrent uw kind om zo goed mogelijk zorg te kunnen dragen voor uw kind.