27 APRIL: KONINGSDAG 2019

Ook dit jaar organiseert Stichting Jeugdwerk Berkel-Enschot, in  samenwerking met de horecagelegenheden uit het Brendersstraatje  Koningsdag 2019. Er is van alles te doen, voor jong en oud!
Het programma ziet er die dag als volgt uit:

PROGRAMMA KONINGSDAG 2019
13:00u        Opening Koningsdag
13:00-17:00    Vrijmarkt met onder andere een springkussen, stormbaan, oud Hollandse spelen en schminken
13:00-19:00    Bruisend programma Brendersstraatje

FEESTDAG VOOR JONG EN OUD!
Samen willen we er weer een feestdag maken voor iedereen, waarin  activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud. De locatie van  Koningsdag is wederom de Burgemeester Brendersstraat.

VRIJMARKT & ACTIVITEITEN
Dit jaar hebben we gekozen voor een vrijmarkt. Iedereen is welkom (met  uitzondering van handelaren)! We hebben als vanouds weer kraampjes  waar men de spulletjes kan verkopen. De inschrijving voor de verhuur van de kramen kan via de website en is open tot en met 20 april 2019
Daarnaast zijn er weer diverse (oud-Hollandse) spelen, een  springkussen, een stormbaan en kan je geschminkt worden. Hiervoor zijn  activiteitenkaarten te koop tijdens de vrijmarkt. Ook zullen diverse  (sport)verenigingen uit Berkel-Enschot zich presenteren.

Nog wat laatste informatie voor diegenen die een kraam hebben gehuurd. Jullie zijn vanaf 12.00 uur welkom om de kramen in te richten. Het is mogelijk om dan nog met de auto bij het terrein (weilandje Brendersstraatje) te komen maar daarna moet de auto wel elders geparkeerd worden. Alleen lossen en na afloop laden dus ! De kramen hebben een afdekzeil dat fungeert als dakje, mocht het nu hard waaien en of regenen dan is het verstandig om ook zelf een dekzeil voor de achterkant/zijkant mee te brengen zodat je beter geschut staat. Als je het terrein op komt, meldt je je bij de marktmeester, deze zal je een kraam toewijzen waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van naast elkaar staan e.d. Zoals gezegd iedereen is welkom om zijn “oude” spullen aan de man te slijten behalve handelaren. Helaas is het ons dit jaar niet gelukt om een  goed doel bereid te vinden om de overgebleven spulletjes mee te nemen aan het einde van de middag. Het is dus de bedoeling dat iedereen zijn meegebrachte spullen die niet verkocht zijn weer mee naar huis neemt ! Wij hebben geen mogelijkheden om deze op het terrein weg te gooien en we moeten het weilandje natuurlijk weer netjes achterlaten. Alvast onze dank voor jullie medewerking hiervoor.

We hopen je graag te zien op zaterdag 27 april!

Heb je nog vragen, stel ze gerust op koningsdag@jeugdwerkberkelenschot.nl