Halloween 2019

 

Zaterdag 26 oktober is het zover, we gaan weer wandelen en griezelen tijdens de Halloweentocht! De tocht wordt dit jaar weer in samenwerking met scouting Berkel-Enschot georganiseerd. Er zijn voor de wandeltocht maar liefst 5 starttijden. De eerste wandeltocht start om 18.15 uur, tweede om 18.30 uur, derde 18.45 uur, vierde 19.00 uur en laatste om 19.15 uur.

De griezeltocht voor de wat oudere kinderen heeft 2 starttijden: 20.15 en 20.45 uur. Ook dit jaar starten we vanaf de blokhut van de scouting aan de Gen. Eisenhouwerweg 7.

 

Tijdens de wandeltocht is er van alles te zien en voor de kinderen zijn er diverse activiteiten. Onze inmiddels beroemde griezelige voorwerpen hangen, liggen en staan weer langs een gedeelte van de route. Wie vindt ze allemaal en verdient daarmee een prijs? Bij terugkomst van de tocht is er bij de blokhut voor de begeleiders nog een lekker kopje koffie/thee en voor de kinderen nog wat drinken en iets lekkers (bewaar hiervoor je toegangsbewijs).

 

De griezeltocht is voor kinderen vanaf 9 jaar en de tocht wordt gelopen in groepjes begeleid door één van onze vrijwilligers. Het is nog nooit zo spannend geweest, durf jij het aan? Als het dan toch te spannend wordt, kun je lekker dicht bij je begeleider gaan lopen. Natuurlijk mogen ouders ook meelopen als ze dat durven!

 

Kaarten voor dit Halloweenfestijn zijn vanaf maandag 30 september te koop voor € 2,50 in de voorverkoop. T/m 25 oktober zullen de kaarten te koop zijn bij Qiëlly Kids Fashion op winkelcentrum Eikenbosch en bij Schoenmakerij Joep van den Berg in de St. Willibrordstraat. Let op! Er zijn voor elke starttijd een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus ben er snel bij! Mochten er nog kaarten over zijn dan worden deze op de dag zelf verkocht voor € 3,50. Houd onze Facebookpagina en website in de gaten. Daarop zullen wij vermelden of er nog kaarten te koop zijn en voor welke tijden.

 

Vind je het leuk om ons te helpen op 26 oktober? Die hulp kunnen wij altijd goed gebruiken, zelfs voor een paar uurtjes! Neem contact op met info@jeugdwerkberkelenschot.nl voor meer informatie.

 

Griezelige groeten,

Het Halloweenteam van Stichting Jeugdwerk Berkel-Enschot